Диетата на: Стейси Киблър

Госпожица Ултра сексапил не се ограничава особено на масата
Диетата на: Стейси Киблър

Атлетичната Стейси Киблър знае как да поддържа в отлична форма стройното си тяло, по-голямата част от което принадлежи на умопомрачителните й крака.

Блондинката вече не тренира толкова целенасочено, както по време на кариерата си като кечистка, но по принцип е спортна натура. Често споделя в интервютата си, че ако тренировката й не я предизвиква физически, няма голям смисъл от нея.

Е, и храната е важна, а ето и тайните на Киблър:

Диетата

justjaredГаджето на Джордж Клуни с радост отбелязва, че не й се налага да спазва ограничаващи хранителни режими. Всъщност, като кечистка Стейси по-често трябвало да поддържа определено ниво на мускулна маса и приемала сериозни количества храна. Когато й се налагало да отслабва, се придържала към нисковъглехидратна високомазнинна диета.

Чаровната американка признава, че и до днес следва този тип диета по няколко дни седмично. По принцип пропуска закуската или си позволява съвсем леки варианти, най-често под формата на яйца.

Старае се да приема протеин с всяко хранене, яде зеленчуци, както и продукти, богати на есенциални мастни киселини. Сред любимите й изкушения са млякото и различни видове сирена, които обожава в комбинация с плодове. "Това е една от най-опасните комбинации за мен, защото не успявам да спра навреме и прекалявам сериозно", отбелязва Киблър.

Не е любителка на тестените изделия и пастата, но се е зарекла да опита всякакви специалитети в родината им – Италия, където е на почивка с Клуни от миналата седмица. Засега няма снимкови доказателства за това, но подозираме, че Стейси не е устояла на италианската кухня :)

А и не виждаме причина да се притеснява за визията си, тъй като наистина е в перфектна форма :)

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май