За зодиите и храната през зимата - 2

Защото във всеки хороскоп има доза истина
За зодиите и храната през зимата - 2

Ако в петък звездите тенденциозно излизат в отпуск и отказват да ви предсказват хубави неща, не им се сърдете много. Горките, те също имат нужда от почивка! За да намалим разочарованието ви обаче, ще ви предложим да прочетете продължението на нашия зимен хранителен хороскоп. (Първа част ще намерите тук!)

В него не ви обещаваме успехи в кариерата и в любовта, макар че искрено ви желаем отлични резултати във всички области на живота. По-скоро ви обръщаме внимание на това, което, взависимост от зодията ви, е добре да хапвате през зимата.

Не забравяйте, че много често именно храната оказва влияние върху настроението ви и чертае съдбата на дните ви.

Уважаеми Везни, вие обикновено нямате нищо против експериментите, за което ви поздравяваме горещо. Нашето предложение: продължавайте да проявявате въображение в приготвянето на вкусни ястия с полезни зеленчуци и не "изневерявайте" на любимите си салати.

Особено полезни за вас са броколите, карфиолът и спанакът. Преминете на "зелено" и ще се почувствате двойно по-добре. Освен това не пропускайте удобен случай да разнообразите менюто си с бяло месо и риба, за да имате повече енергия през деня.

Скорпиони, нямаме почти никакви забележки към хранителните ви навици. През по-голямата част от времето успявате да се храните добре.

Все пак, за да се заредите с необходимите за организма ви 3 омега мазнини, хапвайте повече рибни специалитети през студените месеци. Съществуват стотици вълшебни рецепти със сьомга и пъстърва, с които предстои да ви запознаем. 

Вечно устремени към определена цел, вие, Стрелци, сте свикнали често да се храните на крак. През зимата обаче човек има нужда от повече енергия, за да се пребори с ежедневните предизвикателства. Успокойте топката и се хранете на масата и в седнало положение.

Научихме, че за вас особено полезни са лещата и ядките, както и зеленчуковите супи, пастата и картофите. Май отново имате право на избор, а?

Козирози, дерзайте! Вие сте създания на зимата и студеното време никак не ви притеснява. Напротив: от малцината сте, които сутрин не плачат за лятото. Е, това не означава, че трябва да злоупотребявате с храната. Всъщност ще се погрижите добре за себе си, ако приемате повече мляко, бобови растения, сирене и риба.

Не сте безсмъртни, нали не сте забравили?

Скъпи Водолеи, не се съмняваме в безспорните ви качества. Знаем, че можете да постигнете всичките си цели и няма да се откажете "за нищо на света".

Точно за това смятаме, че имате нужда от помощници в изпълнението на амбициозния си план. Хапвайте повече тиквено семе, всякакви ядки, портокали и чесън. Така наистина никой няма да може да ви спре!

Риби, не сте свикнали да обръщате внимание на здравето си, а предпочитате да го прави някой друг вместо вас. Е, не сте прави. Особено през зимата трябва сами да се погрижите за себе си. Не бъдете мързеливи и позволете на лимфната си система да функционира нормално, като избягвате храни, които съдържат прекалено много консерванти и оцветители.

Не прекалявайте с мазните неща и сладкишите (знаем, че много ги обичате), а бъдете умерени в храненето и не се поддавайте на изкушения.

ключови думи:
диети зодия храна

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май