Минус 4 кг само за 72 часа? Ето как

Минус 4 кг само за 72 часа? Ето как

Натрупването на вредни вещества в черния дроб може сериозно да увреди здравето. Затова е изключително важно от време на време този орган – а и тялото като цяло – да се прочиства. Освен здравословни ползи, прочистването ще ви помогне да свалите и няколко излишни килограма.

Черният дроб е много по-голям, отколкото някои си мислят. Намира се под белите дробове, където изпълнява жизненоважни функции. Отговаря за пречистването и регулирането на кръвта, както и за улавянето на мъртви кръвни телца и отпадни вещества от нея. След това или ги отстранява, или рециклира. Освен това черният дроб има грижата да филтрира хранителните вещества и да ги складира като енергийни депа. Той преработва алкохола и по този начин не му позволява да навреди на организма.

Но внимание! Черният дроб успява да се справи с тази задача само при умерени количества; ако с алкохола се злоупотребява, организмът се уврежда необратимо. Освен това много хора не знаят, че черният дроб е един от най-важните фактори за отслабване.

Натъпканият с отрови черен дроб често е причина за провала на диетите. Какво може да се направи?

Следната детоксикираща напитка успешно прочиства черния дроб, така че отново да заработи ефективно. Освен това с нейна помощ вероятността от загуба на килограми се увеличава с 45 на сто!

Приемайте детоксикиращата напитка 3 пъти дневно в продължение на три дни.

Необходими продукти:

3 лимона;

1 чаша накълцан магданоз;

5 стръка целина;

6 чаши вода.

Начин на приготовление:

Смесете сока на лимоните, накълцания магданоз и целината в миксера. Добавете водата и миксирайте сместа, докато стане течна. Пресипете в бутилка и я изпийте на три порции през деня. След седмица до 10 дни повторете отново тридневния курс.

Източник: woman.bg

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май