Тараторената диета прави чудеса: Минус 7 кг за 2 седмици

Тараторената диета прави чудеса: Минус 7 кг за 2 седмици

Тараторът е една от любимите летни храни на повечето българи. Освен, че е много вкусен и освежаващ в летните жеги, той е и полезен. Чесънът в него ни помага да поддържаме имунната си система, а пък копърът е богат на витамини, калций и други вещества, от които огранизмът ни се нуждае.

Днес ще ви представим тараторената диета, с която лесно можем да свалим 7 килограма само за 2 седмици. След края на диетата е важно да навлезем в стария си начин на хранене постепенно, за да запазим резултатите. Добре е след края на тараторената диета да започнем да се храним първо с по-леки, зеленчукови продукти и постепенно да прибавяме останалите видове храна. Това, което се изисква от нас за двете седмици, в които трае тараторената диета, е да хапваме много таратор.

Сутрин се ядат 2 сварени яйца или мюсли с плодове. През останалата част от деня (примерно обяд, следобедна закуска и вечеря) хапваме само таратор, но колкото поискаме. Ако все пак усещаме нужда от хляб, можем да си позволим по една филия дневно, желателно - препечен.

 Добре е да се избягва алкохол и сокове, съдържащи захар, но кафе и чай без подсладители можем да пием. Ако искаме по-добър ефект е добре да не слагаме олио или зехтин в таратора. Също така е важно да не прекаляваме със солта в студената млечна супа.

Тази диета е много подходяща за лятото, защото тараторът ще ни засити и в същото време няма да натовари организма ни с тежки храни в топлото време, пише skafeto.com

ключови думи:
тараторена диета

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май