Охлади се

Ето така...
Охлади се

Най-важното

Погледайте ледчетата от заглавната снимка известно време ;) Сигурни сме, че ще ви стане с една идея по-хладно... 

Ха! Вчера ви "сгрявахме" с пържоли, днес си поставяме за цел да ви разхладим :) Ей такива сме – крайни и разнообразни в намеренията си. Но пък основният ни стремеж е да ви бъдем винаги полезни, така че сигурно ще простите малките ни прегрешения.

Та, нека не губим време и ви обърнем внимание на няколко просто чудесни начини за охлаждане, към които ви съветваме да прибягвате по-често през горещите дни:

Вода +

Никак не е случайно, че прозрачната течност оглавява и днешната класация. Редовната ѝ консумация през лятото е от изключително значение, защото понижава риска от дехидратация. Нещо повече, за да направите напитката си още по-освежаваща, може да сложите в нея: 

  • резен лимон или лайм
  •  кубчета лед

Естествено, идеята ни не е да наблъскате всички изброени съставки в чашата си. Препоръчваме ви да ги ползвате като самостоятелни алтернативи.

И още нещо: не прекалявайте с приема на вода. Пийте, когато сте жадни, както правят йогините и няма да сгрешите :)

Хидро-кулинария

inm.comС други думи, през лятото си приготвяйте и консумирайте храни с високо съдържание на H20, калий и натрий.

Приемът на въпросните продукти съдейства за поддържане на електролитния баланс в тялото и ви кара да се чувствате тонизирани и свежи ;) Менюто тук!

За разхлаждане на лицето пък ви препоръчваме ето тази перфектна маска.

Лесна за реализация в домашни условия, тя се справя бързо с щетите по физиономията ви, причинени от жегата. Бихте могли да си я спретвате сутрин преди да излезете от вкъщи или вечер след работа.

А може би най-разхлаждащият от всички варианти, за които се сещаме в момента, е плуването!

Имайте предвид обаче, че във водата се изгаря доста бързичко, поради отразяващата ѝ способност. Затова помислете за сериозна слънцезащита преди всякакви водни авантюри ;)

Е, хайде! Радвайте се на летните дни и нека те не ви създават дискомфорт и неприятности!

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май