Празник на здравето

Интересно изложение за продукти и услуги, касаещи доброто здравословно състояние, стартира в столицата
Празник на здравето

Признавам си, че през последните дни пренебрегнах здравето си. Бях твърде заета с куп други неща и забравих, че то е най-важното нещо ;/

За да изкупя вината си обаче, тази сутрин посетих изложението Дни на здравето, което стартира днес в софийския мол Сердика център. Събитието се провежда за първи път и ще продължи до неделя, включително. 

Накратко, в инициативата участват различни търговски организации, които представят на широката аудитория своите продукти и услуги, касаещи грижата за здравето.

Всяка компания разполага със собствен щанд, обслужван от любезен консултант, готов да отговори на въпросите на посетителите.

Тук може да откриете всичко, което ви е необходимо, за да се чувствате добре: от хранителни добавки, през био козметика, та чак до различни алтернативни методи и лекове за поддържане на добро здравословно състояние (измерване на аурата как ви се струва?).

Fitwell.bg/Радила Радилова

Съпътстващите събития към самото изложение не са много, но със сигурност заслужават внимание:

Днес, от 17:00 ч., би трябвало вече да тече лекция, водена от известна израелска диетоложка, на име Линор Шахер. Мацката ще сподели положителния си опит с т. нар. диета според кръвната група

Утре пък готвачът Иван Звездев, в компанията на гореспоменатата мадама, ще спретне на посетителите интересно кулинарно шоу, с начален час 18:00 ч.

В събота, от 11:00 ч., започва забава за децата с популярния детски водещ Бате Енчо. А в неделя от 10:30 ч., отново за малчуганите, е предвидена да се случи интересна арт терапия - рисуване с пръсти.

Истината е, че първият Ден на здравето не привлече много посетители. Това принуди организаторите да отложат официалното откриване за тази вечер. 

Е, изложението може да не е от най-интересните, на които съм присъствала (минах покрай няколко щанда със затворени очи). Но в него определено има неща, които си заслужава да се видят и опитат.

Така че, ако ви се намира свободно време, отскочете до мола :) 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май