Пълнее ли се от антибиотици?

Може би - да!
Пълнее ли се от антибиотици?

Истината е, че експертите от Европейската лаборатория за молекулярна биология все още не могат да обяснят по какъв начин антибиотиците съдействат за напълняването. :)

Но са абсолютно убедени, че този вид медикаменти оказва наистина пагубно влияние върху стомашно-чревната флора.

В същото време въпросните специалисти твърдят, че атлетичните хора могат да се похвалят с повече приятелски настроени бактерии в стомаха си, отколкото закръглените персони.

Основният извод на експертите е, че стомашно-чревните войници играят съществена роля в метаболитните процеси в организма и даже регулират натрупването на мазнини.

Редица други специалисти също не отричат връзката между здравословната стомашна флора и напълняването, но са на мнение, че в тази насока тепърва предстои да бъдат направени нови и много изследвания.

Като оставим настрана хубавата фигура, припомняме, че все пак трябва наистина да внимавате с употребата на антибиотици. Съветваме ви да ги приемате само след лекарско предписание и наистина в супер краен случай.

Вместо на силните лекарства, е по-разумно да заложите на пробиотици. Хапвайте повече кисело мляко, кисело зеле и кефир. Тези продукти ще се погрижат за добрите бактерии в стомаха ви и ще ви накарат да се чувствате наистина добре, готови за фитнес постижения. 

Междувременно, тук може да откриете полезни съвети за здравето на корема си.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май