Тежката кашлица изчезва за 5 минути с черен кимион

Тежката кашлица изчезва за 5 минути с черен кимион

Има няколко болестни състояния, които възрастните приемат за несериозни и обикновени и често пренебрегват симптомите, свързани с тях. Такива са например настинката и грипните състояния, при които най-често отиваме до аптеката, купуваме си лекарства, които сами сме си предписали, и чакаме да се оправим. Кашлицата при възрастни е рефлекторно действие, при което бързо и с определен шум (в зависимост от състоянието) се изкарва въздух от дихателните пътища заедно с бронхиален секрет или чуждо тяло. Това всъщност е защитен механизъм на организма, който служи за прочистване на дихателните пътища от секрети и външни тела. Кашличният рефлекс започва най-често от носа, фаринкса, ларинкса, трахеята и бронхите. От гледна точка продължителността на кашлицата при възрастни тя се разделя на остра и хронична.

Острата кашлица продължава най-често до 3 седмици, а хроничната обикновено се задържа над четири седмици. 

За да се избавите и от двата вида мигновено, без да приемате десетки препарати, ви е необходима само една-единствена съставка, а именно черен кимион.

 Още пророкът Мохамед е казал: "Черният кимион е изцеление за всички болести, освен за смърт". А в днешно време много учени и лекари потвърждават тези думи. 

Ето и рецептата при тежка кашлица: една супена лъжица масло от черен кимион се слага в устата и се държи в продължение на 5 минути, след което се изплюва.

Пробуждайки се на следната сутрин, ще откриете, че кашлицата вече я няма. Освен това е достатъчно ефективно да подишате масло от черен кимион, за да се нормализират процесите в белия дроб, пише "Ретро".

ключови думи:
кашлица

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май