Устни, готови за целуване

Преди всичко - здравите!
Устни, готови за целуване

Е, най-накрая дойде така очакваният от мнозина ден на влюбените... Ура! Поздравяваме ви, ако сте между тези, които днес ще го отбележат подобаващо – с романтично преживяване. Желаем ви споделено щастие и много, ама много приятни емоции с любимия човек.

А ако искате да сте готови винаги да получавате и да раздавате целувки, не само днес, ще ви препоръчаме да се погрижите за устните си ето така:

1. През целия ден и вечер преди лягане ги мажете с подходящ балсам, за да ги предпазите от изсушаване и напукване.

Сигурни сме, че вече сте изпробвали различни продукти и знаете много добре кои от тях си вършат работата.

Ние обаче ви предлагаме да си забъркате сами две страхотни и абсолютно натурални мазила, които гарантирано ще омекотят кожата ви и ще я спасят от неприятни произшествия. Подробен инструктаж за приготвянето им може да откриете тук и тук.

2. Старайте се да консумирате храни, богати на омега-3 мазнини, защото така ще подхраните кожата не само на устните, но също на косата и на ноктите. Продукти с високо съдържание на споменатите нутриенти са тлъстите риби, авокадото и орехите.

И, да, не забравяйте да приемате течности: те са лесен начин да поддържате тялото и съответно – усмивката си, добре хидратирани.

3. Казвали сме го преди, ще го повторим отново – никога не облизвайте устните си! С нищо няма да им помогнете така. Обратното. Ще влошите състоянието им, без дори да се усетите. Ако целта ви е да ги овлажните, пробвайте да го направите по горепосочените начини.

И накрая: целувайте се! Не сме сигурни, че това ви помага да изгаряте калории и да отслабвате, но безспорно ви кара да се чувствате страхотно, нали?

И понеже, пишейки настоящия материал, неусетно ни обхвана жажда за романтика, позволете ни да ви поздравим с тази песен:

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април