Зелена пролет! О, да

И по-зелена, и по-зелена
Зелена пролет! О, да

Значи, новият сезон няма нужда от реклама – достатъчно хубав е, така да се каже. Готиното е, че, с малко въображение, бихте могли да допринесете за неговата тотална разкошност.

Ето как:

- Направете си мини градина вкъщи. Лесно е. Просто следвайте този инструктаж и скоро ще си имате свежа зеленина на бюрото. Или както биха се изказали земевладелците тежко-тежко - време е за сеитба.

850409BlogFreePeople

- Ако обаче грижата за живи цветя не е сред любимите ви дейности, купете си "мъртви" такива – зомбита :) Обаче, не бъдете скучни, а експериментирайте с разполагането на букетите в дома. Няколко чудни идеи по този параграф бихте могли да откриете тук.

- Настъпването на новия сезон означава и друго: че Великден хич не е далече. Почувствайте близостта на светлия празник като декорирате някое и друго яйце. Не е нужно да се цапате с боя – един маркер също ще ви свърши работа ;)

850408BlogFreePeople

Естествено, най-зелената пролет предстои – навън :)

Така че постарайте се през следващите дни да прекарвате повече време на открито. Ходете пеш при всяка добра възможност, ще ви се отрази страхотно на настроението, убедена съм. 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май