"Волната пеперуда" Кати вече 15 години живее на друга вълна

"Волната пеперуда" Кати вече 15 години живее на друга вълна

Първото си интервю след 15 години медийно мълчание "волната пеперуда” на попфолка Кати даде пред NOVINITE.BG. Вчера, на 13 май, звездата от близкото минало, изпяла редица тотални хитове, сред които "Аз съм волна пеперуда”, "Най ми е добре”, "Нестандартни”, навърши 45 години. Редките й появявания на светски събития и оскъдната информация за сегашното й битие, както и непроменената обич на феновете, неизменно будят интерес към една от най-красивите, обаятелни и непринудени певици в забавния песенен жанр.

Интервю на Ани Романова

Как се чувства една голяма звезда от близкото минало на 45?

Чувствам се прекрасно, а що се отнася до "звезда”, никога не съм обичала тази дума. Винаги съм казвала, че звездите са на небето, а аз съм само популярна личност.

Напоследък си по-активна в социалните мрежи, а и зрителите те видяха – макар и за кратко, като гост сред публиката в "Като две капки вода”. Има ли конкретен мотив да се появиш в публичното пространство?

Дълго време бях пасивна в социалните мрежи и бях решила да не давам интервюта. В един момент обаче почувствах, че заради почитателите ми трябва да съм по-активна във Фейсбук. Направих си и профил в Инстаграм преди около два месеца. Започнах да качвам от време на време  снимки и видях, че има суперголям интерес от страна на феновете ми, които още не са ме забравили, за което много се радвам и им благодаря! Вече имам на ум някакви бъдещи планове за себе си, но е рано да говоря за тях и ще разочаровам читателите ти - още няма да ги издавам. Но с какво ще се занимавам - първо почитателите ми ще научат!

А защо изчезна напълно от медийното пространство през последните 15 години?

По принцип много добре умея да преценявам кога и къде да се появявам. Бях решила да не говоря пред медии, защото през това време нищо особено и интересно не се е случвало около мен. Просто нямаше какво да кажа, нямаше новина, нямаше медиен повод. През тези години приоритетите ми се промениха и се отдадох изцяло на семейството, а целта ми е като на всяка майка – да отгледа детето си здраво и щастливо. Основното ми желание е да съм до Джули, да гледам как расте, да я възпитам. Не случайно казват, че първите 7 години са най-важни, но не са само те! Според мен е важно майката да е до детето дори до пълнолетие, за да не пропусне нито един скъпоценен момент от живота му! Изобщо, станах доста по-консервативна, особено що се отнася до семейството. И съм благодарна на самата себе си, че никога не направих нещо, от което сега дъщеря ми да се срамува!

Останалата част от интервюто вижте на NOVINITE.BG

ключови думи:
Кати

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април