Арестуваха Гринго на Софка - този път за побой на неин фен

Арестуваха Гринго на Софка - този път за побой на неин фен

Мъжът на фолкзвездата Софи Маринова – Тодор Давидов-Гринго, е арестуван за побой в дискотеката на Коцето. Софка имала участие в заведението на своя колега, а самият Константин, както и близката им приятелка Преслава се изявявали на сцената в същата нощ, пише glasnews.

Към 1:45 часа на 29 април фен поискал да се снима с певицата, но Гринго се ядосал на напористия фен и го нападнал. Пострадалият, който е свързан със системата на МВР, дори си глътнал езика по време на сбиването. Той извикал колегите си полицаи и Гринго бил задържан за 72 часа.

Софийският районен съд реши Гринго да бъде поставен под домашен арест, тъй като вече е бил съден от специализирания съд заради изнудване. Справка в архива е показала, че Давидов има неплатена глоба и съдът го приема за безсъвестен гражданин. Затова той ще чака вкъщи решението по делото.

Още през 2016 г. Софи Маринова разкри в тв интервю, че мъжът ѝ я бие. "Както е готин и усмихнат и изведнъж скача. Бие ме с юмруци. Имам 15 шева на ръката", сподели тогава ромската перла.

Година след началото на връзката им Тодор Давидов бе вкаран затвора за 10 месеца заради изнудване. Той бе арестуван след опит да прибере със заплахи 50 000 лева от айтоския търговец Асен Атанасов-Ариф, който бил заплашван по телефона, че ако не даде парите, ще убият него и семейството му. Първоначално Ариф игнорирал заканите, но сезирал полицията, след като някой стрелял с пистолет по къщата му.

През месец септември на 2021 г. половинката на Софка отново бе арестувана при зрелищна акция. Тогава бе задържан за 24 часа със съмнения, че се занимава с престъпна дейност.

ключови думи:
Гринго Софи Маринова

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май