Вечната Моника Белучи

И нейната неостаряваща красота
Вечната Моника Белучи

Френският актьор Венсан Касел има една много основателна причина да се поддържа в добра физическа форма. И това е прекрасната му съпруга Моника Белучи :) 

Макар че му е кака (с две години е по-голяма), тя изглежда наистина страхотно за възрастта си и е много, ама много красива. 

За щастие, Моника не крие своите разкрасителни ритуали от никого, а момичетата от любимия ни женски сайт Jenite.bg ни разкриха няколко от тях. 

Ето кои: 

Грижа за кожата

Моника Белучи започва всяка своя сутрин със студен душ. Така тя тонизира и стяга външната си обвивка по най-лесния и естествен начин. Също така, актрисата е много стриктна, що се отнася до хидратиране и овлажняване. Винаги носи в чантата си спрей с минерална или термална вода, с който от време на време освежава лицето си.

Грим

Според Моника Белучи, гримът е специална форма на защита, която жената използва, за да се чувства по-уверена. Самата тя предпочита по-неутралния макиаж. Използва много малко фон дьо тен, а очите си подчертава в сиво или кафяво. Харесва гланцове и червила в nude гамата, както и коралови и теракотени нюанси. Когато става въпрос за вечерно излизане пък, любимият грим продукт на Моника Белучи е червен глос за устни.

Продуктите, които винаги можете да откриете в козметичната ѝ чантичка, са гланц, спирала и дневен крем.

891188Zoo

Искате още Белучи-съвети? Ами, заповядайте в този материал и ще си ги получите :) 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април