Гани се отърва от детето, даде го на баща му да си го гледа

Гани се отърва от детето, даде го на баща му да си го гледа

Джулиана Гани доброволно е отстъпила родителските права на сина си в полза на бившия си Илиян Найденов.

Преди дни бе делото за попечителството на наследника им Давид. В медиите се появи информация, че малката Джулка е загубила съдебния спор. Но истината се оказва различна.

По думите на Джулиана процесът за правата може да продължи с години. А това ще навреди най-вече на рожбата й.

"Към този момент не съм загубила родителските права, нито пък съдът ми ги е отнел. С Илиян сключихме споразумение. Така Давид ще има лични отношения и време и с двамата си родители. Надявам се, че няма да има напрежение и синът ми ще расте като здраво и щастливо дете. Поставям него над всички свои желания. Правя компромис с майчинския си инстинкт в името на бъдещето на сина ни. Вслушах се и в думите на адвоката ми, който смята, че дори и най-лошата спогодба е по-добра и от най-доброто съдебно решение. По този начин запазвам и нормални отношения с Илиян, като занапред двамата заедно ще взимаме всички важни решения за бъдещето на Давид", разказа пред "България Днес" Джулиана.

Действията на Гани са продиктувани само и единствено в интерес на първородната й рожба. Тя не се е виждала със сина си вече няколко месеца.

"Именно поради тези причини реших да сключа споразумение с Илиян и съдебното дело за родителските права да бъде прекратено. Делото беше инициирано от бившата ми половинка. Първоначално бях непреклонна и не исках да отстъпя, но виждах, че това няма да доведе до нищо конструктивно. Адвокатът ми също ме посъветва, че трябва да надвия егото си в името на Давид. Във всички мои решения съм се ръководила само и единствено от желанието ми Давид да се развива като здраво и пълноценно дете. За да се случи това, малкият има нужда да общува и с двамата си родители, а в същото време те да имат и нормална комуникация помежду си. В последните месеци това беше изключително трудно за мен и баща му Илиян Найденов", каза още Гани.

Тя поясни пред вестника, че разводът между нея и бизнесменът още тече. Официалната раздяла между двамата ще бъде след месеци.

ключови думи:
Джулиана Гани

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май