Гибона пак се ожени на 60, заведе жена си в Тайланд (СНИМКИ)

Гибона пак се ожени на 60, заведе жена си в Тайланд (СНИМКИ)

Един от най-обичаните български футболисти – Божидар Искренов-Гибона, има нова половинка до себе си. След поредица от скандални раздели с известни и неизвестни жени, легендата на "Левски" е открил любовта в лицето на блондинката Сия.



Макар Гиби публично да не е съобщавал, че е минал под венчилото, романтични снимки от медения им месец в Тайланд издадоха любовната им одисея. От кадрите се вижда как Искренов отново носи брачна халка на ръката си. Двамата с половинката му позират влюбено по лодки и плажове, а по време на медения си месец посетили и легендарния остров на Джеймс Бонд в Тайланд, където е сниман един от филмите от касовата поредица.



Напоследък Гибона пази личния си живот извън светлините на прожекторите, особено след като замина да живее в САЩ. Вероятно там е срещнал и новата си половинка Сия. От повече от две години насам бившият футболист има ново професионално амплоа и в Америка той работи като таксиметров шофьор, без да се срамува, че върти волана от сутрин до вечер. Като таксиджия Гиби изкарвал доста прилични пари и сам определял работното си време. Карал в Далас в Тексас, където всъщност живее неговата щерка. "Перфектно се чувствам в Щатите. Имам и американски паспорт. Радвам се на внуците. Всичко е супер в Америка. Изобщо не се срамувам от професията си. Срамна работа няма. Карам си като пич, добре съм, работя си. Аз съм си шеф, никой не ми виси на главата", споделя Искренов.



60-годишният бивш футболист бил доволен, че благодарение на стажа му в чужбина щял някой ден да вземе голяма пенсия и да няма финансови грижи. "Уверявам ви, че в Америка се бачка здраво, няма почивки и мърдане. Случвало се е и по 12 часа да въртя волана без прекъсване. В редките почивки на "стоянката" отварям по някоя книга", споделя за американското си ежедневие Гибона.
Откакто се залюбил със Сия, намирал и повече време за личен живот. Зад гърба си плейбоят има два официални развода. Първият е с майката на дъщеря му Алина, която навремето минаваше за една от най-красивите българки.



Тогавашната стюардеса редовно грееше с лика си от календарчетата на БГА "Балкан". След раздялата им тя първа замина за Америка, а Гибона откри любовта в лицето на певицата Камелия Воче. С нея не стигнаха до брак, но се разделиха с публични скандали. После Искренов се венча за бившата гимнастичка Кремена, а на сватбата им кумуваха Илиана Раева и Наско Сираков. Бракът им издържа само три години, а след развода Гиби емигрира в Щатите.

Снимки: Фейсбук

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април