Говори се: Булимия и алкохолизъм разсипват Жоро Христов

Говори се: Булимия и алкохолизъм разсипват Жоро Христов

Георги Христов успя едновременно да втрещи и изплаши зрителите на БНТ в новогодишната нощ. Звездата на родната естрада се показа на екрана в абсурден външен вид. Тоалетът му се състоеше от половин пола, впит клин, сако с пайети и червен пояс като на турски паша от средата на 19 век. По-страшното обаче бе, че е станал болезнено слаб. Говори се, че е изпит от алкохолизъм и булимия, пише "Уикенд”.

Една от най-големите звезди на родната естрада от времето на зрелия соц в последно време е страшен за гледане. Георги Христов е слаб като вейка. В Новогодишната програма на БНТ, в която участва, певецът изглеждаше като човек със сериозни хранителни проблеми, а според източници на "Уикенд”, това не е случайно. Той от години страдал от булимия. Понеже обичал да си хапва, но в същото време държал да бъде слаб и строен, още в началото на 90-те започнал да преяжда, а после – да повръща нарочно. Постепенно стомахът му все по-трудно приемал храната. В същото време, звездата има сериозни проблеми и с алкохола. Негови приятели се притесняват, че той пие по бутилка коняк на ден, което още повече утежнява здравословното му състояние. Говори се дори, че страда от цироза и прекалява със солариума само защото иска да прикрие болнавия сивкав тен, който е придобила кожата му.

Въпреки всичко изпълнителят на "Черно и бяло” не се отказва от опитите да изглежда ефектно, когато излиза пред публика, особено ако ще е пред камери. Само че колкото повече се старае, толкова по-абсурдни са резултатите, които се получават. Върхът на постиженията му до момента е видът, в който се появи в новогодишната програма на БНТ – специалното издание на предаването "Музика безкрай”. Георги Христов изглеждаше потресаващо, изкаран в иначе класическата комбинация от червено и черно. Кльощавите му крака-клечки бяха обвити в тесен черен клин. Около единия от тях се спускаше дълга до петите половина от права пола с черна лицева част и червена подплата. Горната част на облеклото се състоеше от впита черна блузка и черно сако, върху чиито ревери и маншети блестяха червени кристали, навярно заети от Мис Бони. Певецът се бе препасал с червен пояс, а всичко това бе увенчано с огромна християнска броеница с тежък кръст. Обувките му пък напомняха тези на Майкъл Джексън в клипа "Били Джийн”.

Абсурдният стайлинг, гарниран с новия, светлосив цвят на косата на изпълнителя, накара много зрители да се разсмеят и да изригнат с подигравателни коментари. Други обаче искрено съчувстваха на Георги Христов за положението, до което се е докарал. Падението по отношение на вкуса му към модата е съчетано с рязък спад в кариерата. Напоследък той или не пее, или избира за изявите си съмнителни кръчми из софийските квартали. Говори се, че заради проблемите с алкохола се е изпокарал с почти всичките си приятели. А в опитите си да е оригинален, става направо гротесков.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април