Дженифър Анистън за новата си прическа: "Обичам я!"

Актрисата скъси косата си и се харесва много
Дженифър Анистън за новата си прическа: "Обичам я!"

Напоследък всички говорят за Дженифър Анистън и това съвсем не е случайно. Джен направи решителна крачка в личния си живот – сгоди се за чаровния Джъстин Теру. Очаква се двамата да минат под венчилото до края на годината. Нещо повече, напоследък усилено се размятат слухове, че Анистън е бременна, но въпросната информация все още не е потвърдена официално от звездната двойка.

Междувременно, изглежда, че актрисата е твърдо решена да промени коренно и външния си вид. В началото на миналата седмица мадамата отразя гривата си смело и се появи в публичното пространство с нова прическа. Имайки предвид факта, че Джен рядко прави промени с косата си, това е наистина революционен ход за нея.

Новата визия на популярната дама отново е дело на дългогодишния й фризьор Крис Макмилан. В събота Крис и променената Джен се снимаха заедно и публикуваха снимка в Instagram. Коментарът на Анистън за новата й прическа е кратък недвусмислен: "Обичам я!".

Разбира се, че възторгът й никак не ни учудва. Всеки човек има нужда от промяна и когато дълго време си я спестява, всичко ново в него е добре дошло.

Вие как мислите: отива ли й така на Дженифър?  

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май