Джесика Симпсън отново ще отслабва мащабно

Заедно с Weight Watchers
Джесика Симпсън отново ще отслабва мащабно

Припомняме ви, че месеци преди да роди първото си дете, Джесика Симпсън подписа договор с популярните "Weight Watchers".

Така, почти веднага след раждането, спазвайки договореностите с компанията, Джес се подложи на стриктен фитнес режим, благодарение на който наистина успя да свали не малко килограми и почти да влезе в желаната форма. Но... после забременя отново и не успя да реализира поставените цели в отслабването.

Затова пък през юни на бял свят се появи красивото ѝ момченце Ейс, което днес изпълнителката обича с цялото си сърце и което дарява с тонове любов.

Въпреки че към настоящия момент мацката е с двама малчугана под мишница, тя съвсем не се е отказала от идеята да постигне мечтаната фигура. Даже стана ясно, че отскоро Джес отново е на борда на "Weight Watchers", за които преди броени дни снима рекламна кампания. Облечена в тесни дънки сред есенно поле, Джесика изглежда повече от изкусителна и много щастлива, макар че определено има много какво още да сваля от талията си.

Научихме още, че преговорите с "Weight Watchers" започнали през лятото, а през септември говорител на бранда потвърдил официално, че Симпсън се е върнала в отбора и, че тя ще остане техен посланик и през 2013-та, докато не успее да си възвърне оптималното тегло.

Нещо повече, планът, който блондинката ще спазва този път, ще е съобразен с многобройните ѝ задължения на майка на две малки деца. Естествено, че сме адски любопитни да разберем какъв точно ще бъде той. А когато успеем да се докопаме до някаква информация, задължително ще я споделим с вас.

Дотогава можем да поклюкарим за певицата, ако искате?

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май