Диета и тренировки на бременната Ан Хатауей

Звезден пример!
Диета и тренировки на бременната Ан Хатауей

Бременността е период от време, в който много жени не се чувстват комфортно в собствената си кожа. Притесняват се от качването на килограми и от това как килограмите ще им се отразят на външния вид.

Особено чувствителна е тази тема за по-голяма част от звездите, защото непрекъснато са следвани от фенове и папараци, които се опитват да ги хванат в не дотам бляскава форма.

Ан Хатауей определено не е от този тип звезди. Спокойно приема бременността си и всички промени, които стават в тялото ѝ. Прави впечатление, че не се притеснява да се разхожда без грим и в спортно облекло, както и да споделя бременни снимки с феновете си в Instagram и Facebook.

Появявайки се на светски събития е все така усмихната, слънчева и приветлива с фотографите. Въпреки бременността си обаче тя не е занемарила грижите около външния си вид и продължава да спортува и да се храни здравословно.

Рутинна тренировка

1647486Guliver/Getty Images

Актрисата изключително внимателно подбира упражненията и тренировките, с които поддържа отлична форма по време на бременността. Сериозна част от времето тя посвещава на йога и кардио упражнения.

Благодарение на активността Ан продължава да се радва на стегната фигура, тонус и отлично здраве.

Не се притеснява от наддаването на килограми

Талантливата актриса не се притеснява около наддаването на излишни килограми по време на бременността за разлика от много други нейни колежки в същото положение. Запознати твърдят, че звездата ще се посвети на себе си и бебето след като роди и ще използва ефективно времето да си възвърне отличната форма.

Не се оплаква

Приближени до актрисата твърдят, че Ан не се оплаква от физическите неразположения, които се случват в тялото ѝ, а с нетърпение очаква да стане майка. Може би и затова взима толкова присърце необходимостта да се храни и движи правилно, за да запази отличното здраве както на нарастващия живот в нея, така и на себе си.

Диетичен план

1647485Anne Hathaway/ Facebook

Диетичният план на актрисата е съставен изключително и само от органична храна, като голяма част от менюто ѝ заемат зеленчуците, плодовете и особено цитрусовите. Съвсем наскоро дори сподели на Facebook страницата си, че с наслада пие чай от джинджифил.

Специално внимание отделя на нуждите си от протеини и богати на витамини и минерали храни, които да ѝ набавят всичко необходимо по време на бременността. Разбира се позволява си и някои нездравословни волности, но като цяло се храни изключително здравословно.

Сред любимите ѝ храни са пресните зеленчуци като зеле, кейл и плодове, с които си прави смутита и фрешове. Не се лишава от нищо, но и с нищо не прекалява.

1647487Guliver/Getty Images

Актрисата е твърдо решена да стои далеч от Холивуд и активната работа и да се отдаде на дългоочакваното майчинство. Тя се готви да остави кариерата си за момента на заден план и да даде приоритет на семейството и бъдещето си дете.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април