За Кристен Бел и тревожната ѝ бременност

Актрисата съвсем не била спокойна, докато чакала първото си дете да се появи на бял свят
За Кристен Бел и тревожната ѝ бременност

В света на известните създаването на нов живот изглежда толкова... лесно. Ето как сякаш се случват нещата: научаваме, че някоя звездна двойка очаква дете, почти неусетно то се ражда и, хоп!, щастливото семейство се появява на корицата на лъскаво издание. Класика. 

Истината обаче е, че, като всички нормални хора, популярните личности също преминават през трудните мигове на този период от съществуването си. Прясното доказателство за това е актрисата Кристен Бел.

Бел, която роди през март тази година, сподели за сп. "Flare", че е имала бременност, изпълнена със съмнения от различно естество. Най-голямата ѝ тревога обаче била тази дали ще обича дъщеричката си толкова, колкото обича двете си кучета. Ако намирате нещо странно в това, нека поясним, че Крис наистина обожава четириногите си другари :)

Без никакво чувство за срам или неудобство, мадамата споделила терзанията си с мъжа си – Дакс Шепърд, който обаче не се впечатлил от думите ѝ. Може би е имал едно наум, че бременните могат да бъдат не само странни в действията, но и в изказванията си.

Иначе, на Кристен ѝ били нужни само 24 часа след раждането, за да се влюби в детенцето си и да разбере, че е нямала причина за притеснения.

Днес тя и Шепърд, които набързо минаха под венчилото едва наскоро въпреки шестгодишната си връзка, са щастливи родители, прекрасно разбиращи кое е най-важното в живота им.

Искрено им пожелаваме в най-скоро време да увеличат задругата си с още дечица :) 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май