Кабаева и Путин се блъскат с ботокс при един и същи хирург

Кабаева и Путин се блъскат с ботокс при един и същи хирург

Руската Ева Браун - любовницата на Владимир Путин Алина Кабаева е трябвало да обяви победата над Украйна на парада на 9 май. Участието й обаче е отменено, след като окупаторите затънаха до шия във войната, твърди германският в. "Билд".

Дълго време 38-годишната бивша художествена гимнастичка се криеше от обществеността. Според слуховете тя отдавна не е само любовница на 69-годишния Путин, а и негова съпруга. Кабаева има четири деца, смята се, че поне три са дело на кремълския диктатор. През 2015 година Алина роди близнаци. А първото й дете се ражда още докато Путин е женен за първата си съпруга.

През последните дни Кабаева внезапно се появи пред руската общественост и очевидно се е заела с пропагандата на Кремъл, убеждавайки сънародниците си, че войната в Украйна е продължение на войната срещу фашистка Германия и е справедливо отмъщение за понесените жертви през Втората световна война, пише още германският вестник.

Неотдавна тя се снима пред символа на руските военни Z на фестивал, носещ нейното име. Тя гордо показа и Георгиевската лента, с която е закичена.

Но това не е най-безвкусната й поява, не и ако се изпълни желанието на Путин. По негово настояване "най-гъвкавата жена в Русия", както наричат в страната Кабаева, трябва да обяви на парада на 9 май победа над Украйна.

Кабаева се превърна в символ на Русия на олимпиадата в Атина през 2004 година. С Путин обаче се познава още от преди това. През 2007 година тя стана депутатка от партията "Единна Русия". От септември 2014-а е председателка на "Национална медийна група", която обслужва кремълските интереси.

Когато Кабаева се появи преди няколко дни публично, всички забелязаха огромната разлика във външния й вид. Тя видимо се е подлагала на козметични операции и според "Билд" сега изглежда много по-добре, а според руския "Космопилтън", тя явно използва услугите на пластичния хирург на Путин, тъй като двамата са започнали да си приличат.

Самоличността на доктора се крие в по-голяма тайна от военните планове на Кремъл. Предполага се, че специалистът живее в уралското скривалище на диктатора и се грижи за външния вид на него и близкия му кръг сътрудници.

За това къде е живяла досега с четирите си деца се носеха слухове. Смята се, че обитава огромна вила с тежко въоръжена охрана в Швейцария. Вилата се намира в Лугано. Там тя е родила близнаците си през 2015 година.

Първи за връзката на Кабаева с Путин съобщи вестник "Московский кореспондент" през 2008 година. Малко след това вестникът бе закрит. Кремъл не отрече обаче написаното, но не го и потвърждава. На снимки в последно време се вижда и халка на пръста на Кабаева.

Гимнастичката е родена 12 май 1983 година в Ташкент. Според разследвания на фонда на Навални тя разполага с огромно богатство. Множество руски олигарси са подарили на семейството на Кабаева имоти, пари и други ценни подаръци. 

Източник: Лупа.бг

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май