Марая Кери може и сама

Да си суши косата
Марая Кери може и сама

Да живее социалната мрежа Туитър! Защо ли? Ами, защото същата ни предоставя чудесната възможност често да надникваме в живота на звездите. Един вид, приближава ни до тях.

Наскоро научихме, например, че Марая Кери много добре умее да си служи със сешоар и редовно оформя косата си с него. САМА.

Да ви кажем честно, въпросната процедура съвсем не е лесна, особено ако държиш на перфектен резултат. А както се вижда и от снимката, която Мими публикува в профила си в Туитър, явно известната мадама е професионалист в сушенето.

Някои жълти медии отвъд Океана напомнят, че преди да започне да се занимава с музика, Марая посещавала училище за красота, където научила доста полезни неща за разкрасяването.

Без никакъв намек за заяждане обаче, трябва да признаем, че Кери изглежда наистина добре – в отлична физическа форма, усмихната и доволна от себе си. Нека не забравяме, че певицата съвсем не е в първа младост :)

Повече за диетата и тренировката ѝ може да научите тук и тук.  

Що се отнася до нас, ние имаме "профил" във фейсбук, където не бучим със сешоар, но качваме интересни снимки и материали. 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май