Най-после! Сашо Кадиев ще се жени през август

Най-после! Сашо Кадиев ще се жени през август

Сашо Кадиев вдига сватба през август. Булка ще му е моделката Ивелина Чоева, а тържественото мероприятие ще се проведе в тесен семеен кръг и с най-близки приятели — общо около 60 човека. Сватбата ще е извън столицата — в лозя, а водеща ще бъде Милица Гладнишка, пише Ретро.

"Сватбата ще е малка, а кумовете ще са приятелка на Ива и мой приятел. Планираме и много ритуали, приготвил съм си също пачка от по пет лева, за да раздавам пари. Преди това ще има и ергенско парти, макар че имам само двама приятели", разказа синът на Катето Евро по повод най-важния ден в живота му.

Александър и настоящата му любима вече мислят за дете, но първо чакат женитбата. През 2015 г. синът на Катето Евро и тогавашната му половинка - танцьорката Таня Тончева, станаха родители на малката Катерина, която кръстиха на именитата баба. След като двамата се разделиха преди няколко години, Таня се скри от медии и камери, а неотдавна в социалните мрежи обяви, че ще става булка. Дискретен за връзката си с Ивелина бе и Кадиев. Въпреки раздялата Сашко и Таня запазиха добри отношения. Дори през 2021 г. Кадиев събра двете си жени - бивша и настояща, на морска почивка.

"Когато животът е хубав и хората се разбират, всички добродетели, всички благородни и хубави мисли и чувства, това е облеклото на човека... Любовта е сила, която създава и възраства, утешава, възкресява, лекува. Тя движи всичко в света. Обичайте се и се разбирайте! Майната му на Егото!", обобщи Кадиев в общата ваканция с Ивелина и Таня. Междувременно Александър се завърна като водещ на повереното му шоу "Кой да знае". Новият сезон започна преди дни на 20 май. Капитани на отбора, състезаващи се помежду си, остават Гладнишка и Христо. Пъдев.

След позорния финал на шоуто "Ергенът" пък Кадиев си отдъхна и заяви, че вече не той е Мамин Сашко №1 в държавата. С титлата сега се окичи Ергенът Алек Младенов, след като по съвет на майка си не избра нито една от двете финалистки Маги и Надежда и им го съобщи чрез видеозапис.

ключови думи:
Сашо Кадиев

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Близнаци
22 май – 21 юни