Най-после стана ясно! Ето защо Пугачова изрита Киркоров още преди развода!

Най-после стана ясно! Ето защо Пугачова изрита Киркоров още преди развода!

Алла Пугачова изхвърлила Филип Киркоров още преди развода между двамата. Това твърди сайтът Wday, позовавайки се на признания от самите участници в събитията навремето, пише "Телеграф"

Според информацията Филип Киркоров имал поредица от изневери, които стигнали до ушите на Алла и тя решила веднъж и завинаги да прекрати съвместното съжителство с другата звезда на руската естрада. В бракоразводното дело били записани като официални причини "непримирими обстоятелства". Всъщност става реч за поредицата кръшкания на Филип, като капката, която преляла търпението на Алла, била авантюрата му с колежката Анастасия Стоцкая.

Първоначално Киркоров се заел да продуцира Стоцкая. Но работата ги сближила не само в творческия смисъл, а и в интимния. Кръшкането с нея продължило години наред и често се случвало Филип да не се прибира у дома при Алла, а да остава при своята Анастасия.

Самата Стоцкая призна пред тв програмата "Тайна за милиони", че отношенията й с Киркоров надхвърляли служебния характер. Но отказа да коментира дали синът й е плод от този служебен роман с Филип. Въпреки това приликата между двамата е много силна, отбелязват светските наблюдатели на север.

Самият Филип Киркоров наскоро се опита да внесе яснота по темата, но Алла Пугачова бързо го прекъсна със светкавични постове в социалните мрежи, където написа: "Първо правило на семейното щастие. Не гледай наляво! А гледай надясно и напред!" и с това накара бившия си да замлъкне. Наблюдателите напомнят, че когато се омъжила за още по-младия Максим Галкин, тя го попитала: "Мога ли с теб спокойно да остарявам?". Явно Максим й дава тази сигурност в отговора на въпроса. В последно време Алла и Филип сякаш забравиха драмите по развода и демонстрират приятелство на принципа "добри познати". Даже децата им играят заедно.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април