Оперират Сашка Васева повторно

Оперират Сашка Васева повторно

До броени дни се очаква родната изпълнителка Сашка Васева да бъде оперирана повторно, след като първата й операция в Германия за отстраняване на тумор в главата й премина успешно. Това разкри пред "Телеграф" съпругът й Христо Бакърджиев, който е неотлъчно до нея в болницата.

"Първата операция мина успешно. Част от тумора е премахната. В момента е стабилизирана и се възстановява добре", категоричен е Христо. На въпроса ни кога се очаква повторната операция, той отговаря: "Много ми се иска да ви кажа точна дата, но към момента не мога. И аз само това питам лекарите. Всичко зависи от изследванията и показателите, когато са достатъчно добри и тя е стабилна, ще бъде оперирана отново. Надявам се това да е най-скоро".

Бакърджиев сподели, че силно вярва, че съпругата му ще може да си върне и зрението. "Знаете ли, аз съм оптимист и вярвам, че ще успее да си върне зрението. Може да не е веднага, но медицината толкова бързо напредва, че след година, две, три съм сигурен, че ще бъде измислено нещо, което да помогне на Сашка отново да вижда", не крие надеждата си, че половинката му ще се възстанови напълно Христо. Той от сърце изказа благодарност към всички колеги, почитатели и близки на Васева, които са се отзовали и са помогнали в набирането на средства. "Парите са далеч от цялата нужна сума, но аз съм благодарен на всеки, който е помогнал. Защото в Германия наистина застраховките покриват много лечения, но при най- добрите лекари трябва да се плати. Аз никога няма да я оставя, още веднъж благодаря на всички за подкрепата", развълнувано допълни Бакърджиев.

Актуалната дарителска сметка на всеки, който иска, може да помогне на Сашка Васева е:

IBAN: BG86RZBB91554455289907

SWIFT/BIC: RZBBBGSF

Източник: Монитор

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май