Пак драма с Отварачката! Мирослав е зарязал?

Пак драма с Отварачката! Мирослав е зарязал?

Колкото и да прави опити да покаже, че е щастливо омъжена, изглежда че фолкдивата Мария не може да се похвали с успешен брак. При това за трети път. Говори се, че приятелка на певицата я е издала, че с Мирослав не са заедно от около месец. Колкото и да я е обичал, той просто не можел да смогне на капризите на миньончето и му омръзналo, събрал си багажа и е напуснал семейното им жилище, пише woman.bg.

Дали ще има развод, или това е временна криза, не е известно, но е факт, че от известно време Мария не публикува снимки със съпруг номер 3, а от сторитата ѝ през последните 24 часа става ясно, че тя е била на участие снощи. А знаем, че преди време се оттегли от сцената, за да се отдаде на семейното си щастие. Явно отново ѝ се налага да прави сценични изяви, за да поддържа високия си стандарт на живот, след като Мирослав може би вече не присъства в картинката.

Близката приятелка на Мария, чието име остава неизвестно за нас, споделя че певицата е труден характер и малцина биха издържали дълго съжителство с нея. А Мирослав, изглежда, май се е предал.

Двамата сключиха брак на 22.08.2021 г. в Гърция по съвет на личната нумероложка на миньончето, като я е уверила, че наличието на повече двойки в датата е гаранция за щастлив и хармоничен съюз. Дали наистина е настъпила раздяла, не знаем, но се надяваме, че може би отношенията между Мария и Мирослав са във временна криза, или всичко е просто слух.

ключови думи:
Мара Отварачката

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април