Тихомълком: Никол Станкулова вдигна сватба?

Тихомълком: Никол Станкулова вдигна сватба?

Тази година май е много специална за Никол Станкулова. Освен, че стана майка за втори път - в края на октомври, май вече официално е и в редиците на омъжените дами.

Както е известно бащата на децата й е бизнесменът Теодор Минев, с когото явно са направили тайна брачна церемония, за да могат вече официално да се нарекат съпруг и съпруга.

Блондинката носи годежен пръстен на дясната си ръка, а на лявата има халка на безименния си пръст, пише "Уикенд" и по всичко изглежда, че най-вероятно е подписала на тайна церемония в тесен кръг, състоящ се единствено от родители и кумове.

Според изданието важното събитие в живота й се е случило преди появата на второто й дете. А от снимките е видно, че годежният пръстен е елегантен и с малък диамант. Брачната халка също е цялата в нежни диамантени камъни. И двата пръстена струват десетки хиляди евро.

От обкръжението на синоптичката подшушват, че тази година Никол и богаташът Теодор Минев решили най-после да станат законно семейство.

Младежът бе сред желаните родни ергени, но напористата водеща на времето по Нова телевизия успя да го омае и да го заведе пред олтара.

Припомняме, че през 2018 г. Станкулова роди малката Теа, която е кръстена на татко си. Докато беше бременна, Никол не коментира нито веднъж факта, че очаква първото си дете и не публикува нито една снимка, на която да се вижда, че е "трудна". Тя запази в тайна и новината, че е станала майка и съобщи радостната вест едва седмица по-късно. Красавицата се върна на работа само няколко месеца след раждането и остави бебето си на грижите на детегледачка.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април