Тренировъчен план и диета на Кейт Хъдсън

Звезда за пример!
Тренировъчен план и диета на Кейт Хъдсън

Кейт Хъдсън демонстрира ослепителна визия и секси тяло на годишните награди на ”Златен глобус 2016”. Не е тайна за никой, че актрисата отдавна полага сериозни усилия за поддържането на отличната си форма с правилен хранителен режим и тренировки.

Рутинна тренировка

Тренировката на Кейт не са се променили съществено през годините. Тя все още  си практикува Пилатес, като гледа на това като на основна тренировка, защото я кара да се чувства добре и във форма.

Освен това актрисата обича да танцува и се занимава усилено и с йога, благодарение на която постига вътрешен и външен баланс.

1642264БГНЕС

Спортните занимания на звездата са в рамките на 5 дни в седмицата, а през останалите 2 дена се отдава на пълноценна почивка.

Една от тайните на актрисата е, че когато ѝ предстои важно събитие, на което трябва да се появи в пълния си блясък тя няколко дена преди това усилено работи за групата мускули, които ще бъдат на показ. Така съумява да изглежда зашеметяващо по всяко време и място.

Другото тайно оръжие на красавицата е лекия загар на кожата, който постига със спрей тен, но той никога не е твърде драстичен, а по-скоро като лек нюанс.

Преди няколко месеца Кейт Хъдсън сподели пред US Magazine, че не препоръчва на хората, които се стремят към поддържането на отлична форма да се фокусират върху продължителността на тренировките, а върху заниманията които са подбрани индивидуално и са с доказан положителен ефект. 

1642277Matthew Rolston

Според звездата дори 20 минути на ден са напълно достатъчни да се чувствате красиви и в отлична форма, ако се концентрирате върху упражненията, подходящи за вашето тяло. Също така тя е сред звездите, които обичат да се разхождат или тичат сред природата, което допълнително я поддържа в добра кондиция.

Диетичен план

Актрисата подчинява изцяло диетата си върху поддържането на алкалния баланс в организма. Именно поради тази причина менюто ѝ е съставено предимно от органични плодове и зеленчуци и се въздържа от яденето на млечни продукти, месо и глутен. Въпреки това не изпада в крайности и от време на време си позволява някои волности.

Най-сериозни трудности изпитва обаче от това да стои далеч от захарта и захарните изделия, но в крайна сметка съумява да устои на изкушенията.

1642278Matthew Rolston

Според Кейт най-важно за поддържането на красива фигура е човек да има вътрешна мотивация. Освен това е на мнение, че рутината много помага на всеки да спазва режим, който да го поддържа в завидна физическа, психическа и здравословна форма.

От голямо значение за това е и позитивната нагласа, както и разнообразието в ежедневието. Актрисата вярва, че първо трябва да се научим да бъдем щастливи със себе си и тогава можем да постигнем щастие съжителствайки с другите около себе си.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април