Черна магия поболя Юлиан Вергов? (СНИМКА)

Черна магия поболя Юлиан Вергов? (СНИМКА)

По няколко пъти седмично Вергов е забелязван да посещава столична болница, като се придвижвал все още с патерици. Лечението му в клиниката продължавало, тъй като Юлиан имал нужда от специална рехабилитация и физиотерапия, за да може да проходи отново нормално. По време на процедурите докторите слагали метална шина на крайника му, за да го разтягат и да възвърнат нормалните му функции. Вероятно лечението щяло да продължи още известно време, но актьорът не можел да си позволи да отсъства дълго от работата си. Затова още в средата на февруари се завръща на театралната сцена, макар и не в най-добрата си форма.

За него се грижат както жена му Ирина и дъщеря му Алена, така и верните му приятели Марта Вачкова и Владо Пенев. Вергов се похвали, че Пенев му приготвял любимата му виетнамска супа по оригинална рецепта и му я носел в болницата, докато траели терапиите му.
В актьорските среди коментират, че от Нова година насам в живота на Юлиан се нижели само проблеми и неволи. Негови колеги подозират, че е станал жертва на черна магия покрай скандалите, в които се забърка в края на 2022 г.

Тогава актрисата Диана Димитрова, с която си партнираха в "Откраднат живот", сподели, че е била пребита от свой колега по време на снимките на сериала преди 5 години. Без да назовава име, тя на няколко пъти намекна, че визира именно Юлиан Вергов. Той от своя страна не реагира на атаките нито веднъж публично, макар да започна разследване по случая. Неотдавна ПИК съобщи, че пред полицията Димитрова е съобщила името на насилника си и е посочила Юлиан Вергов за човека, който ѝ е посегнал, пише "Ретро".

Миналата седмица пък Диана изригна във фейсбук: "Страхът е зло, бясно куче. Когато те ухапе, или се насираш, или започваш да правиш операции. СДВР тръпне в очакване".

ключови думи:
Юлиан Вергов

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април