3 йога пози подходящи при дълъг път с кола

Благодарение на които ще се почувствате по-добре!
3 йога пози подходящи при дълъг път с кола

Пътуването с кола на далечни разстояния могат да се превърнат в сериозно предизвикателство за всеки и особено за чувствителните към обездвижване.

Мнозина сред вас вероятно страдат от разширени вени, болки в гърба или кръста, както и схващане на бедрата или прасците следствие на дългото стоене в една и съща поза.

Благодарение на 3 йога пози можете да премахнете дискомфорта в гърба, кръста, краката и дори седалището като възстановите кръвообращението и премахнете досадната болка.

Освен това имайте предвид, че тези йога пози са подходящи да ги правите и след като сте се прибрали от работа, особено ако ви се налага да стоите пред компютъра в продължение на часове.

С времето ще установите, че състоянието ви значително се е подобрило и гъвкавостта на тялото е възобновена.

1600738Beth Bischoff


Застанете в поза като котка и започнете бавно да извивате гърба нагоре и да го спускате надолу като водещата роля трябва да оставите на главата. Навеждайте я, когато извивате гърба нагоре и я вдигайте нагоре, когато отпускате гърба надолу. Повторете това движение в рамките на 5-8 пъти. В случай, че не почувствате веднага облекчение - можете да направите още 2-3 повторения.

1600740Beth Bischoff

Застанете и задръжте в тази поза в рамките на 5-8 дълбоки вдишвания и издишвайте, след което сменете крака.

1600739Beth Bischoff
Задръжте тялото в тази позиция в рамките на 5-8 вдишвания, след което сменете крака.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април