Еротика в йога

Плюс споделяне, интимност и баланс, демонстрирани от една адски секси двойка от САЩ
Еротика в йога

Преди няколко месеца американската йога инструкторка Брайъни Кейт-Смит си спечели немалко критики, появявайки се в провокативен клип, реализиран от фитнес бранда "Equinox". Във видеото чаровницата изпълнява асани, облечена само в... секси черно бельо.

Е, днес красивата Брайъни е напът отново да скандализира обществеността с ново горещо видео, което се появи наскоро в интернет пространството. Този път обаче в краткото филмче Кейт-Смит си партнира със съпруга си Дис Айда-Клейн, който също е инструктор. 

Резултатът: категорична йога еротика :) Ако ви е трудно да си представите подобно нещо, показваме ви го веднага:

Никак не е учудващо, че наричат Брайъни и Дис най-горещата йога двойка в САЩ. Двамата непрекъснато се появяват по кориците на престижни списания, а фотографите се надпреварват да ги снимат.

Освен че са красиви като картинки, съпрузите владеят до съвършенство онази разновидност на практиката, наречена акройога. С други думи, сътрудничат си в реализацията на сложни пози и заедно преодоляват предизвикателствата пред тялото.

Facebook/ Briohny Smyth

Сладурите живеят в Лос Анджелис, грижат се за дъщеричката на Кейт-Смит от първия ѝ брак и се радват на безоблачно съвместно съжителство. Твърдят, че, както в йога, така и във връзката си, човек трябва да усъвършенства умението да пази баланс. На ръце. На глава. Между работата и семейните задължения :)

Равновесието и на шалтето, и в живота е въпрос на пълно доверие, споделяне и постоянно общуване между партньорите. Факт.

Бри не се страхува, че Дис ще я изпусне. Той я държи здраво, иска да ѝ бъде опора във всичко, а не само в изпълнението на асаните. 

Не знам за вас, но на мен видеото по-горе адски ми харесва. Не само, защото е секси. А защото е истинско. Интимно. В него има толкова много емоция, красота и обич, които трудно се изговарят само с думи :) 

Страхотно! 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май