Имаш айфон? Прави йога

Ново мобилно приложение ще ни помага да напредваме в практиката
Имаш айфон? Прави йога

Знаете ли, че, освен модерна, древната индийска система отскоро е и... мобилна :) Това стана възможно след като американският бранд EA Sports, специализиран в производството на спортни видео игри, създаде Yogify.

Последното е мобилно приложение, което е съвместимо с устройства, работещи с iOS операционна система (на практика, всичките на Apple – iPhone, iPad и iPod Touch). То играе ролята на виртуален инструктор по йога, който може да носите в джоба си.

Yogify съдържа подробни инструкции за реализацията на цели 275 асани, както и три нива на обучение – за начинаещи, за ентусиасти и за съвсем професионалисти.

Приложението се предлага с 5 безплатни урока, а следващите се заплащат. Цените варират спрямо нивото, което човек желае да достигне. Цялата програма струва 10 долара.

Създателите на мобилния йогин смятат, че той е изключително подходящ за хора, които се срамуват или нямат достатъчно време да посетят йога студиото. Приложението е чудесен начин и за отчитане на личния прогрес в практиката.

854341Yogify

Интересно ми изглежда, но, честно казано, бих заложила на сесията в студио :)

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май