Йога във фейсбук?

И там, и там...
Йога във фейсбук?

Най-важното

*Терминът идва от английски език и обозначава групови духовни учения. Обикновено ретритите се провеждат на отдалечени и усамотени места 

Няма майтап, няма измама! Преди известно време в популярната социална мрежа се появи чисто нова игра на име Йога Ретрит (Yoga Retreat*). Тя е дело на финландската компютърна компания Gajatri Studios, със седалище в Хелзинки.

Основната цел на бранда (уж) била една-единствена: да запознае хората с древната практика по един интересен и... забавен начин.

Йога Ретрит е от типа на Farm Ville. Тук всеки може да трупа спестявания, да си купува и "отключва" разни неща и най-вече - асани, детокс напитки и т. н.

В същото време, играчите имат право да "надничат" в ретрита на съседите си. И да се кефят, че са си направили по-готино място за духовно и физическо усъвършенстване. Ъ?

Мдаааа. Ако питате мен, това е най-абсурдният начин за опознаване на индийската практика :) Даже още се опитвам да проумея как може създателката на фейсбук приложението да е... йога инструктор!

Истината е, че йога се опознава само с осъзнато и редовно практикуване. Нищо друго няма да ви помогне да я разберете. Все пак, ако имате излишно време за губене, винаги може да поиграете на Ретрит. Кой знае... Може и да ви хареса :) 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май