Йога за деца: екипировката

Осигурете весело йога оборудване за малчугана си
Йога за деца: екипировката

Факт. Йога е хипер полезна както за вас, така и за вашето дете.

Доказано е, че малчуганите, които практикуват редовно асани, умеят да контролират поведението си, по-подвижни са и тялото им е значително по-гъвкаво от това на другите деца. Освен това имунната им система е по-стабилна. Което означава по-малко болести.

Единственото, което ви остава, е да накарате хлапето си да посещава класа по йога заедно с вас. Така да се каже – да ангажирате вниманието му. А това често е почти невъзможна мисия.

Решението:

Купете му забавна екипировка! И за да бъдем по-конкретни, най-напред му осигурете цветно, диско шалте. Още като го види, калпазанинът ви сам ще пожелае да се метне върху него.

Всъщност, даже не е задължително шалтето да е във форма на хипопотам, като това на снимката. Важното е то да е различно, за да провокира желанието и въображението на малкия ви разбойник.

А за да предпазите допълнително детето си от подхлъзване, над шалтето сложете хавлиена кърпа. Така сигурността му при изпълняване на упражненията ще е напълно гарантирана.

Запалете децата си по йога и съвсем скоро ще ви покажем няколко страхотни асани, супер полезни и подходящи за тях. И за вас, разбира се.

Защото йога е страхотен начин да се грижите за хлапето си, ще се убедите сами.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май