Йога за по-добър секс

Йога за по-добър секс

Сексът и йогата имат силна връзка. Повишаването на самочувствието, намаляването на стреса и повишаването на сексуалната мощ са сигурни начини да развиете своята сексуална енергия. Да не говорим за ползите върху цялостното ви състояние, включително освобождаването на "щастливи ендорфини" в мозъка ви, както и намален стрес, тревожност и депресия. Има много ползи от правенето на секс и практикуването на йога.

Ум

Практикуването на йога ни помага да се чувстваме по-добре както ментално, така и физически. Като изчистваме умовете си, се фокусираме върху добрите неща и се учим да се откажем от нещата, които не са ни полезни, и така оставяме място за положителна енергия. Създаваме цялостно усещане за щастие и любов към себе си. Когато практикуваме йога, се научаваме да обичаме телата си такива, каквито са. Заедно по-здравият образ на тялото и яснотата на ума подобряват нашето самочувствие, което ни кара да се чувстваме по-удобни в собствените ни кожи, помагайки ни да се чувстваме по-добре и да изследваме аспекти на нашата сексуалност, пише "Телеграф".

Пози

Пози за отваряне на бедрата като гълъб, щастливо бебе и маласана помагат за подобряване на гъвкавостта, повишаване на чувствителността и облекчаване на напрежението в долната част на тялото и ще увеличат сексуалната ви мощ. Те подобряват кръвообращението, в тялото влиза свеж кислород и се увеличава притокът на кръв към областта на таза – всичко това води до по-интензивна възбуда и по-добро раздвижване по време на любовната игра.

Цялостната психическа полза идва с постоянната йога практика и последователния сексуален живот.

Разбира се, двете могат да се комбинират като йога-секс в игри за напреднали. За по-лесно може да се нарече "гъвкав секс", който също ще допринесе за увеличаване на гъвкавостта, силата или баланса чрез сексуална активност.

Положение

Позата на Матсиендра може да звучи смущаващо на санскрит, но това извиване е прост и лесен начин да добиеш синхрон с партньора си! Застанете в седнало положение гръб с гръб и отпуснете ръцете си отстрани. Извийте тялото си от кръста нагоре, така че да погледнете през рамо и докоснете с ръка коляното му. Задръжте в това положение за няколко вдишвания и издишвания и преминете към другата страна. Това ще ви помогне за успокояване на нервите и ще ви създаде настроение, особено ако поставите ръката си от вътрешната страна на бедрото му!

ключови думи:
йога секс

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април