Лятно спокойствие в центъра на Манхатън

Хиляди посрещнаха лятото с йога на Таймс Скуеър
Лятно спокойствие в центъра на Манхатън

Едно време си мислех, че само гаджето ми може да ме накара да подскачам от бяс и щастие в рамките да един астрономически час. После опознах американците. След като днес вече беснях по техен адрес, смятам, че е крайно време за малко позитивизъм.

Убеден съм, че няма друго място на планетата, където хиляди иначе истерични хора могат да се съберат спокойно за една (или няколко) йога сесии. Точно това се случи на 20 юни, когато в продължение на цял ден Таймс Скуеър беше най-голямото йога студио на открито в света. Поводът за това беше лятното слънцестоене, а в ролята на организатор влезе марката за женска спортна екипировка Athleta.

The Rachel Maddow Show

Точната бройка на участниците в масовите занимания не е ясна, но се знае, че в рамките на деня са организирани 4 сесии, като във всяка една от тях е имало минимум 1 500 души. Това е броят безплатни постелки, раздадени на първите включили се.

The Rachel Maddow Show

Осигуряването на планинско спокойствие в един от най-динамичните и стресиращи световни центрове наистина е постижение, което заслужава адмирации. Убеден съм, че няколко хиляди шарени шалтета ще стоят отлично на жълтите павета.  

The Rachel Maddow Show

 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май