Учен алармира: Извънземните отвличат хора, за да се кръстосват с тях

Учен алармира: Извънземните отвличат хора, за да се кръстосват с тях

Учен има доказателства за намесата на извънземни в спасяването на човечеството. Той е предлагал доказателства за твърденията си в миналото, предполагайки, че трябва да се проведе дебат по темата за извънземните, но досега не е срещнал достатъчно подкрепа в научната общност, съобщи руското издание "Спутник", цитирано от Дарик радио.

Професорът по корейски език в катедрата по източни култури в Оксфордския университет - професор Йънг Чи, изложи скоро публично идеята си, че нашата планета може да бъде спасена от критична екологична криза, която може да доведе до изчезване на човечеството от извънземни, кръстосващи се с хора.

 В последната си книга, написана на корейски език и цитирана от в. "Дейли Мейл", Йънг Чи твърди, че извънземните са отвличали хора, за да се "кръстосват" с тях, създавайки хибриди, способни да решават сложни задачи. Пример за такива решавани от "хибридите" проблеми са свързани с изменението на климата, като те използват необичайно високите си интелектуални способности.

Според проф. Чи извънземните са силно обезпокоени от перспективата за смърт на човечеството, предизвикана от евентуална екологична катастрофа. "Може да се предположи, че "хибридният проект" е отговор на предстоящата смърт на човешката цивилизация", казва професорът. Чи твърди, че след като тези хибриди успеят в задачата си да решат проблемите на човечеството и да гарантират неговото оцеляване, извънземните ще променят "ниската си оценка за моралния капацитет на хората".

Ученият досега разполага с информация, за да потвърди теорията си, но е намерил слаба подкрепа в научната общност. Последното му предложение за провеждане на дебат по тази тема в Оксфордския съюз е отхвърлено през 2018 г.

ключови думи:
извънземни

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април