2 в 1: бюро и легло

Една мултифункционaлна мебел, която пести пространство в жилището
2 в 1: бюро и легло

Ето от какво имаме спешна нужда: от бюро, което лесно може да се трансформира в легло. Така, когато се уморим да пишем, ще полягваме върху последното и ще си почиваме качествено. А съберем ли сили, отново ще се захващаме с творческата дейност (какво си мислите - същата хаби доста ресурси!)

Готиното е, че хитрата мултифункционaлна мебел, която описахме, съществува в действителност. Даже я има в много модели и разновидности, но като, че ли най-много ни харесва дизайнерското решение на младата Мира Шрьодер.

Измисленото от Мира писалище-ложе си има всичко необходимо, за да го наречем перфектно. Но най-важното - отговаря на представата ни за комфорт, на която искрено държим. С натискане на едно копче и с няколко прости движения, работният плот се преобръща и, хоп!, на негово място се появява легло. Не е ли чудесно, м?

1150823My Modern Met

Дървената конструкция разполага също и с шкафчета, които могат да се ползват както за офис принадлежности, така и за... спално бельо :)

Основната идея тук е, че въпросната мебел пести място по оригинален начин, което си е истинско преимущество, откъдето и да го погледнете.

Какво ще кажете: харесва ли ви идеята?  

ключови думи:
легло бюро мебел

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май