Dualbrella. Романтика за двама

Или просто чадър за двама
Dualbrella. Романтика за двама

Прекрасен юлски ден - малко облаци, дъжд, но и щипка добро настроение. Не се отчайвайте, само защото навън гърми и трещи - време е и за малко романтика! ;)

Класическата картинка в този контекст от край време е двама влюбени на самотна алея, сгушени под чадър. Пелената на водата изолира шума и ги потапя в идеална тишина.

Ако оставим обаче настрана сладникавите филми, нали се сещате какво се случва, когато антидъждовният аксесоар трябва да приюти двама души едновременно? Именно, следват неудобствата – малкото сухо пространство, кой да го държи и т.н. 

Ето едно забележително решение – уникалният чадър Dualbrella, който осигурява достатъчно покритие за двама и може да се държи с една ръка. Готина идея е и ако искате да "прикоткате" онова сладурче на автобусната спирка, в случай, че ненадейно завали като из ведро. Така поне няма да мислите за остроумни встъпителни думи. 

Широк почти два метра при отворено положение, чадърът за двама е сгъваем и лесно преносим, с лека конструкция, но здрав (за да ви е верен повече от един сезон). Изработен е от черен найлон и дори включва удобен калъф за съхранение и пренасяне. Едно от най-големите му предимства е, че винаги ще предпази вас и безбройните ви покупки от подгизване.

Е, признайте си – под един такъв чадър е някак по-различно и предразполага за... любов. Може би все пак не сте такива безнадеждни романтици, затова просто превърнете Dualbrella в изненада и забавен подарък за любимата ви двойка приятели, например.

Сигурни сме, че повечето от вас вече се изкушават да се сдобият с оригиналната вещ. Някои пък по-скоро биха предпочели да останат под дъжда...

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Коментари 2
Подреди по: Най-нови
Най-стари
  • 2
    от Не е посочен | 29.07.2011 | 23:56
    Отговор на коментар #1 от : Няма как да не сме "за", още повече след днешното колебливо време! :D Поздрави, Краси! :)
  • 1
    от Не е посочен | 29.07.2011 | 15:08
    Хм, под този чадър могат да се сместят не две, а три гълъбчета и половина :)) Ама на едното, ако е дебело, ще му се намокри... опашката :) Ха! Страхотен е, одобрявам :)

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май