The Zero Scale

Кантарът, който не ви казва колко тежите
The Zero Scale

Представете си колко би било хубаво да не знаете колко тежите. Да съдите за това, което се случва с тялото ви от начина, по който то се движи, чувства и изглежда. От край време смятаме, че мисълта за личното тегло сама по себе си е тегло. В смисъл, че ни натоварва с отговорност, която не винаги е в наши ръце. А когато не можем да контролираме нещо, за което сме си въобразили, че е важно, тогава има доста голяма вероятност да изперкаме.

Да, теглото може в известна степен да ни даде информация за ефекта от нашите действия или респективно бездействия. И би било чудесно, ако можехме да знаем как се покачва или понижава то, без да се вторачваме в онази голяма цифра.

Представяме ви The Zero Scale – кантарът, който за нищо на света няма да ви каже колко сте дебели, но ще ви снабдява с прецизна информация за това накъде и с колко се променя теглото ви. Ако, например, тежите с 2 кг по-малко от миналата седмица, той ще ви покаже единствено -2. Освен това ще ви уведоми точно колко дни са изминали от последния път, когато сте стъпили на него.

Хубавото на The Zero Scale е, че той е в състояние по много деликатен начин да измести фокуса ви от конкретното число към реалните резултати от действията ви. Всяко качване на него може да бъде една малка победа и винаги ще знаете дали сте на прав път. Лошото е, че производителите от Great Valley Innovations все още не са предвидили възможност за доставки до България. Ако не друго, наличието на подобен уред някъде там ни дава една много ценна гледна точка – не е важно колко тежиш, важно е дали крачките, които си направил вчера, са те приближили към желаната цел днес.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май