Готини чорапки за йога

Искаме ги!
Готини чорапки за йога

Няма да крием, че страшно обичаме чорапи. Любовта ни към тях е толкова силна, че през последните години бавно и сигурно се превръща в колекционерска страст.

Имаме си всякакви – на цветя, на звездички, на човечета, с Мечо Пух, с Прасчо, с Тигър, дълги, къси, с пръстчета, коледни, великденски и още, и още интересни модели ;) Липсваха ни само такива, с които да практикуваме любимите си йога пози. Затова искрено се зарадвахме, когато попаднахме на предложението на модния бранд Gaiam, специализиран в производството на фитнес продукти и облекла.

Всъщност, въпросните чорапки с пръстчета спокойно могат да се носят и в пилатес тренировка, както и в други подобни спортни занимания.

На външен вид много приличат на т. нар. минималистични обувки, които се използват в босоногото тичане.

GaiamИзработени са от 81% памук, найлон, полиестер и еластан (последният е ползван само за декорация). А подметката е засилена с гумена повърхност, с което увеличава сцеплението със земята и понижава риска от подхлъзване.

Симпатичните йога терлички сe продават в няколко размера (за мъже и жени) и с розова или бяла украса на ходилото.

Готиното е, че за около 15 долара можем да се сдобием с цели два чифта от тях. Лошото е, че брандът не е предвидил доставка до България. Но ние задължително ще намерим начин да удовлетворим "чорапената" си мания и да си ги осигурим.

Що се отнася до вас, вие спокойно може да продължите да практикувате йога с обикновени чорапи или направо - боси, както е прието в редица клубове у нас.

Запомнете обаче, че, без значение направения от вас избор, трябва да се чувствате комфортно в дрехите и чорапите си. И това е условие, с което сте длъжни да се съобразявате на всяка цена.

Бъдете сигурни, че то ще ви осигури безопасност при реализацията на упражненията и ще съдейства за успеха на сесията ви ;)

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май