Да носиш на гръб спалния си чувал. Буквално!

Хем можеш да спиш в него, хем да го обличаш
Да носиш на гръб спалния си чувал. Буквално!

Днешното нещо, в което се влюбихме, е наистина много забавно, казваме ви. Става въпрос за един мултифункционален продукт, който може да служи както за спален чувал, така и за шуба или, като цяло, за връхна дреха. Той си има ципове на раменете, откъдето могат да се промушват ръцете, а специална вързулка позволява да се открият и краката.

Всъщност, признаваме си, че ще ни е адски трудно, за да ви го опишем по-конкретно и подробно (за иновативните измишльотини думите не стигат), по-скоро трябва да го видите с очите си. Та-да-да-да-да-дъъм!

Създателите на Napsack твърдят, че той е идеален за летни къмпинг и фестивални приключения, става за носене и след снежна сноуборд сесия, а също и за навличане при пребиваване в някоя по-студена хижа или дом. Чувалът-шуба се предлага в няколко разцветки (в оранжево е най-атрактивен обаче) и размера (има и за деца) и струва скромните 130 долара.

1143043Napsack

Общо взето, облечени в него, хората изглеждат като същества от друга планета, но какво пък – не е ли различността тази, която прави живота интересен?

1143041Napsack

Я, кажете: склонни ли сте и вие да се влюбите в днешното нещо или предпочитате традиционния спален чувал пред всеки друг? 

1143042Napsack

1143045Napsack

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май