Добро утро! Кафе с изненада?

Октопод или акула предпочитате? Може и видра, накисната в чая ви
Добро утро! Кафе с изненада?

Как се събудихте тази сутрин? Аз – в отлично настроение, съвсем подходящо за петък :) Разбира се, и последният работен ден от седмицата трябва да бъде доведен до състояние на пълна сетивност и палава креативност с достатъчно количество кафе. Моето обикновено е силно и с малко мляко, ммм.

Обаче едва тази сутрин открих нещо, което му липсва – изненада. Не канела, "здравословна бисквита с мюсли" (причината за кавичките е ясна, нали?) или свеж есенен въздух, а малък, пикантен и забавен сюрприз.

Като едно октоподче, стърчащо от чашата с кафе например. Или един дребен крокодил. Добре, може и една видричка, не бих отказала.

Сега вероятно ще си помислите, че в сутрешното ми кафе е имало допълнителна стимулираща субстанция, но сте много далеч от истината :)

Yumi YumiВсъщност, тази сутрин открих едни много симпатични керамични чаши за кафе, мляко, чай или каквото обичате да пиете. На дъното им "живеят" именно забавни твари като октопод, крокодил, видра, омар с огромни щипки и даже пеликан. И всяко от тях с радост ще изненадва семейството и приятелите ви, деца и родители, любимият ви човек по време на закуска в леглото :)

Всяка чаша е ръчно изработена от група дизайнери и кафе поклонници от Бруклин, Ню Йорк.

Забавните им творения имат вместимост от 325 милилитра. Издържат на солидно нагряване и даже на поставяне в микровълнова печка.

Цената за 1 брой е 19,99 долара, а сет от 4 чаши е 69,99 долара без доставката до България и може да се поръча от тук. Аз определено искам целия сет :) А вие разгледайте всички забавни чаши в галерията.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май