Един романтичен дом

С няколко бързи нововъведения
Един романтичен дом

Най-важното

Оставената разтворена книга върху леглото, свещите, винтидж мебелировката... Има много неща, които могат да направят атмосферата вкъщи романтична. Възползвайте се от тях :) 

Напоследък всички в екипа (дори Киро) са странно разнежени и отнесени. Уж не е пролет пък... Не знам какво ни става, но е адски хубаво. Палави пеперуди и други насекоми пърхат в корема ни, розови мисли минават през ума ни и очакваме съвсем скоро да ни поникнат крила :)

Разбира се, искаме да съхраним тези приятни чувства за по-дълго време. Нещо повече. Освен в сърцето, с удоволствие бихме поканили романтиката и в дома си. За целта вече събираме интересни идеи, за да постигнем в жилището си подходяща за състоянието ни атмосфера. А в случай, че и вие имате подобни намерения, нека ви подхвърлим няколко добри хрумки.

Ангелски бяло

Не се съмнявайте, че това е един страшно романтичен цвят, който ви съветваме да използвате смело в декорацията на стаите. Е, не е нужно да превръщате жилището си в болница или още по-лошо – в психиатрично заведение.

Hvitur Lakkris

Вместо това, наблегнете на скромните снежнобели акценти – завивките в спалнята, малките мебели и украшения, възглавниците и т. н. Благодарение на тях, ще постигнете усещане за чистота и простор – адски добри приятели на романтиката.

Hvitur Lakkris

Цветя, да!

Ароматни и красиви, те създават категоричен уют в дома. Поставете ги на различни забележими места, без да превръщате апартамента си в ботаническа градина. Грижете се за тях и им се радвайте. Защото те правят същото и за вас.

La Fleur Vintage

Прозрачни намерения

Готината ви бърлога се нуждае от ефирни пердета, дами и господа. Те хем ще ви крият от чужди погледи, хем ще пропускат достатъчно слънчева светлина. Приятно издувани от въздушните течения като платна, въпросните завеси създават интимност и нежност.  

inm.com

Но най-романтична от всички безспорно е... обитаваната къща :) Тази, в която се прибирате с удоволствие. Която е чиста, подредена и най-важното – споделена.

Пожелаваме ви романтиката никога да не напуска жилището ви. Защото, убедени сме, всеки има нужда от нея. 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май