Какво казва формата на устните ви за вас?

Какво казва формата на устните ви за вас?

Среден размер устни

1855175

Горната и долната ви устна са симетрични - нито прекалено тънки, нито прекалено дебели. Ако има едно нещо в живота, в което вярвате, това е балансът в живота. В една връзка сте изключително отдадени - вярвате на партньора, но и във връзката като цяло. Разбирате любовта като съюз, в който и двамата давате по равно усилия.

По-голяма долна устна

1855174

Ако долната ви устна е по-голяма от горната, значи определено обичате забавленията и избирате лесните решения в живота. За вас е важно да се чувствате добре, да ви е спокойно, сигурно и да не поемате много рискове.

Тънки устни

1855172

Този вид устни подсказват, че сте саможива и не обичате да споделяте проблемите си с много хора. Това не означава непременно, че ще останете без партньор дълго време, а по-скоро че сте независим човек с много вярва в себе си. В момента, в който намерите точния човек за вас, ще му дадете всичко, което можете.

Плътни устни

1855170

Това са хора, за които човешките отношения са наистина ценно нещо. В себе си притежават заложени майчинско чувство и подхождат по този начин както към децата си, така и към приятелите и към хората, на които държат.

Устни със сърцевидна форма

1855171

Вие не се колебаете при вземането на решения и винаги сте твърдо решени кое е правилно и кое не. Не се колебаете, ето защо приятелите винаги се обръщат към вас за съвет, когато им е нужна трезва преценка.


ключови думи:
устни форма

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април