Какво никога няма да те помоли , но иска

Какво  никога няма да те помоли , но иска

Тя иска да я докосваш, докато двамата гледате филм. Да прокараш пръстите си бавно по рамото, косата и ръката й. Навик, който я кара да се чувства желана.

Тя иска да я изненадваш, но не с някакви големи жестове, които си видял по филмите. Тя наистина няма нужда от мъж, който ще запали стотици свещи във формата на сърце, нито пък ще й прави серенада под прозореца. Вместо това я изненадай с кроасан и кафе в събота сутрин, след като е работила усилено цяла седмица. Заведи я в ресторанта, където обича да ходи, или пък избери филм, който знаеш, че обожава, макар че го е гледала вече десетина пъти. Нека тя да знае, че забелязваш малките неща.

Тя иска да й кажеш, че я обичаш, когато най-малко очаква. Иска думите ти да са като целувка върху челото й. Иска любовта ви да не изисква усилия, да не е изградена около "големите моменти", които се чувствате задължени да отбележите. Има нещо много по-прекрасно да чуеш тихо "Обичам те", когато носи маска на лицето си, когато мисли, че изглежда ужасно или пък, когато това е последното нещо, което очаква да изречеш.

Тя иска да не променяш поведението си пред приятелите си. Да я целуваш, да се шегуваш с нея, да бъдеш същият, какъвто си, когато сте само двамата. Тя не иска да чувства, че я водиш със себе си по задължение. Тя знае как другите мъже говорят за приятелките си, когато не са наоколо, сякаш техните връзки са задължение.

Тя иска да получи писмо от теб, да се изненада, че помниш нещо, което тя е забравила, да чуе думите "Вече се погрижих за това". Няма нищо по-прекрасно от това да знаеш, че мъжът, с когото имаш връзка, те приема за нещо повече от забавление, че мисли за теб и общото ви бъдеще. Тя не иска твоите пари или нещата, които можеш да й купиш с тях, а само твоето време. Твоето внимание. Тя иска твоето търпение в свят, където всички се движат прекалено бързо.



ключови думи:
искане молба

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април