Какво цвърчи в куфара Ви?

Едно истински делово барбекю
Какво цвърчи в куфара Ви?

Едно време се впечатлявах от хората с куфарчета, защото ми изглеждаха сериозни и делови. По-късно и аз самият ходех на работа с куфарче, защото етикетът на професията ми го изискваше. Напоследък вече не го правя, защото очевидно работя друго, а и може да се каже, че съм над тези неща.

От днес се замислям дали да не подновя тази практика, защото открих куфарчето на живота си. С Darwin Triangular BBQ най-накрая ще мога да покажа, че имам истински професионално отношение към месото. Просто си представям как влизам с най-деловата си стъпка в офиса, разтварям куфара, вадя чувал с въглища и пет минути по-късно навсякъде се носи звук и аромат на печащи се вратни пържоли. Впоследствие започват да ми се поверяват все по-отговорни проекти и позиции, издигам се в йерархията... при това на пълен стомах.

I Want One of Those

Ако подобна перспектива ви се струва привлекателна и вярвате, че скарата и месото са родени, за да бъдат винаги заедно, можете да си поръчате дарвиновият триъгълен олтар срещу 52 долара оттук и той ще бъде доставен досами прага ви против нескромните 36 долара. Ако ли пък идеята за миризма на жарава в офиса ви се струва неприемлива, но все пак търсите портативен вариант за превръщането на сурови пържоли в печено блаженство, можете да видите алтернативното ми предложение за градски момчета ето тук

 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май