Кожухче за буркана с... кафе

Топъл начин за прием на любимата напитка
Кожухче за буркана с... кафе

Ех, събуждането през лятото беше лесно... Но, уви, колкото по-студено става, толкова по-трудно ще е измъкването от леглото. В такива ситуации кафето се превръща в най-добрия ни приятел. Силно, едва подсладено и с уникален аромат – няма как то да не отвори очите ни!

Даже попаднахме на една чудна идея, която мислим да реализираме в най-скоро време. Понеже чаша с кафе никога не ни е достатъчна, възнамеряваме да консумираме любимата си напитка... в буркан. Същия обаче предварително ще "облечем" с парченце плат – плетен. Така, когато хващаме стъкленото контейнерче, няма да горим ръцете си.

И още нещо: въпросната декорация ще ни създава чувство на уют, комфорт и топлина. Чувствайте се свободни и вие да реализирате тази хрумка. Няма нищо сложно в осъществяването ѝ. Просто измерете широчината и височината на буркана и изрежете плат в необходимите размери. Зашийте кожухчето на контейнерчето. Това е.

Иначе, искрено ще се радваме по-често да посещавате страницата ни във фейсбук, за да споделяме с вас още сгряващи и събуждащи идеи.

P.S. В буркана може да се съхранява и вкусна супичка :) 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май