Към плажа. С тази кърпа

По която няма да полепне пясък
Към плажа. С тази кърпа

Уверяваме ви, че тя е достатъчно голяма, за да събере цяла компания от плажни ентусиасти върху себе си, даже наредени в редица. На всичкото отгоре е нашарена със симпатични морски райета и съхне светкавично бързо. А най-хубавото е, че по нея няма шанс да залепне пясък.

Луксозните плажни кърпи Spiaggia са изработени от 100% органичен, пениран памук. Последният се получава след специална, сравнително усложнена, обработка на памучни фибри. По правило, пенираният памук е по-скъп от обикновения. Въпросната материя е мека, здрава и просто перфектна за производство на спално бельо.

Spiaggia са дело на братовчедите Ернесто и Миро Кудари, очевидно твърде загрижени за лятната ваканция на своите клиенти. И за нашата :)

Двамата ръководят голяма текстилна компания, специализирана в разработката и предлагането на уникални аксесоари и принадлежности за баня.

Всъщност, обратната страна на кърпата не съдържа хавлиена тъкан и затова по нея няма опасност да залепнат неприятни песъчинки, които да нарушат отпускарското настроение.

Логично, Spiaggia се предлагат в няколко разцветки (с различен цвят на райетата - от морско синьо до оранжево), а цената им е около 34 долара.

Така палаво закачени на пирон, направо нашепват за забавно и лудо лято...




Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май