Мултифункционалните маси

За делник, за празник, за най-различни неща...
Мултифункционалните маси

Беше ни много драго онзи път, когато ви запознахме с масата, на която може хем да се пие кафе, хем да се обсъждат разни важни теми, хем части от тези дискусии да се записват надлежно на черна дъсчица. Сега обаче въображението на дизайнерите се е развихрило още повече и те са започнали да създават какви ли не приложения на добре познатата ни мебел за... хранене ли беше?

Следната поредица от творби е дело на дизайнерите от Lorens Architectural and Design Studio, което се намира в Полша, Варшава. Мултифункционалната маса, наречена Cloud (от англ. - "облак"), представлява хибрид между маса и работно бюро. Съставена е от шестоъгълни модули с брой по ваш избор, които могат да се подреждат в каквато форма пожелаете.

Най-красивото в цялата работа е, че всеки шестоъгълен сегмент притежава чекмедже, в което можете да поставяте всевъзможни неща.

www.lorenslorens.plАдам и Ева

Вторите две героини в историята са Адам и Ева :) Те са идентични на външен вид, но се различават по предназначението си. Едната е за Него, другата – за Нея. Адам е по-скоро атрибут за деловия мъж – едно компактно място за работа и "скривалище" за лаптопа му.

Допълнителното предназначение на неговия женски двойник пък е... тоалетка! С огледалце и кът, където нежните създания да прибират любимите си бижута и козметика.

www.lorenslorens.plТралала

А ето я и моята любимка – Тралала! Тя има повече крака, отколкото която и да било маса с нейните размери. Освен това, госпожата е направена от рециклирано дърво и плотът й наподобява шахматна дъска. За какво бихте я използвали, си е ваша работа :)

В случай, че тези произведения ви се сторят непотребни, може просто да махнете с ръка и да се радвате на интересните им форми. Но не може да отречете, че са нестандартни и правят впечатление. За повече изображения, вижте галерията.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май